Τρόποι Πληρωμής & Αποστολές

  Στο annakey.gr σας προσφέρουμε τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής για εύκολες και γρήγορες αγορές. 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 2. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΜΕΣΩ PAYPAL 3. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΕΣΩ VIVA PAYMENTS 4. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ KLARNA

Τρόπος αποστολής

Το δέμα θα σας παραδοθεί στα στοιχεία που μας έχετε δώσει σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών. Παρακαλούμε να γράφετε το σταθερό τηλέφωνο και το κινητό στο δελτίο παραγγελίας.

Σε περιόδους αυξημένου όγκου παραγγελιών όπως το black Friday, το cyber Monday και μεγάλων εκπτώσεων  οι αποστολές θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας και οι χρόνοι παράδοσης  ενδέχεται να έχουν καθυστέρηση 15-20 εργάσιμων ημερών.Ζητάμε για αυτές τις λίγες περιόδους την κατανόησή σας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρετε όσο ποιο γρήγορα την παραγγελία σας.

Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται με την ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα).

Τα μεταφορικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή paypal, viva) αν επιλέξτε τρόπο πληρωμής  αντικαταβολή υπάρχει μια έξτρα χρέωση 3.50€.

Οι χρόνοι παράδοσης σε περίοδο εκπτώσεων / προσφορών , Black Friday και Cyber Monday, ενδέχεται να έχουν καθυστέρηση 15-20 εργάσιμων ημερών καθώς και εξάντληση συγκεκριμένων αποθεμάτων λόγω τεράστιου όγκου αποστολών , σε περίπτωση που χρειάζεστε πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2311.113911

Κύπρος:  

BOX NOW express αποστολή στην ΚΥΠΡΟ ✈️✈️

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες έως 31 Δεκεμβρίου 2023):

 

Παρέλαβε με την BOX NOW, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την αποστολη της παραγγελίας σου σε μηχάνημα αυτόματης παραλαβής - locker.

* Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει 24 ώρες το 24ώρο.

* Για την παραλαβή της παραγγελίας αποστέλλεται ένα Pin στο κινητό με τον κωδικό που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα.

* Η παραγγελία παραμένει στην θυρίδα για 72 ώρες.

* ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες έως 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2023!

Αποστολή με UPS 

Τα έξοδα αποστολής  είναι 19.9 ευρώ για την Κύπρο.

 σε περίπτωση που κατα την ογκομέτρηση η χρέωση ειναι διαφορετική θα ενημερωθεί ο πελάτης με email για το κόστος των μεταφορικών Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Τρόποι πληρωμής: α) Χρεωστική κάρτα ή Πιστωτική β) Μέσω Paypal /Viva Αλλαγές: Τους χρόνους που έχουμε για Ελλάδα και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Εξωτερικό:

Τα έξοδα αποστολής  είναι 19.9 ευρώ για το εξωτερικό.

Η αποστολή γίνεται με DHL 

*  σε περίπτωση που κατα την ογκομέτρηση η χρέωση ειναι διαφορετική θα ενημερωθεί ο πελάτης με email για το κόστος των μεταφορικών

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ( / της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω PayPal ή Viva Payments.