Τρόποι Πληρωμής & Αποστολές

  Στο annakey.gr σας προσφέρουμε τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής για εύκολες και γρήγορες αγορές. 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 2. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΜΕΣΩ PAYPAL 3. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΕΣΩ VIVA PAYMENTS 4. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ KLARNA

Τρόπος αποστολής

Το δέμα θα σας παραδοθεί στα στοιχεία που μας έχετε δώσει σε 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών. Παρακαλούμε να γράφετε το σταθερό τηλέφωνο και το κινητό στο δελτίο παραγγελίας.

Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται με την ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα).

Τα μεταφορικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή paypal, viva) αν επιλέξτε τρόπο πληρωμής  αντικαταβολή υπάρχει μια έξτρα χρέωση 3.50€.

Οι χρόνοι παράδοσης σε περίοδο εκπτώσεων / προσφορών , Black Friday και Cyber Monday, ενδέχεται να έχουν καθυστέρηση 15-20 εργάσιμων ημερών καθώς και εξάντληση συγκεκριμένων αποθεμάτων λόγω τεράστιου όγκου αποστολών 

Κύπρος:  

BOX NOW express αποστολή στην ΚΥΠΡΟ ✈️✈️

Τα έξοδα αποστολής  είναι 4,4€ για την Κύπρο. 

 

Παρέλαβε με την BOX NOW, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την αποστολη της παραγγελίας σου σε μηχάνημα αυτόματης παραλαβής - locker.

* Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει 24 ώρες το 24ώρο.

* Για την παραλαβή της παραγγελίας αποστέλλεται ένα Pin στο κινητό με τον κωδικό που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα.

* Η παραγγελία παραμένει στην θυρίδα για 72 ώρες.

Αποστολή με UPS ή FEDEX

Τα έξοδα αποστολής  είναι 19.9 ευρώ για την Κύπρο.

 σε περίπτωση που κατα την ογκομέτρηση η χρέωση ειναι διαφορετική θα ενημερωθεί ο πελάτης με email για το κόστος των μεταφορικών Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Τρόποι πληρωμής: α) Χρεωστική κάρτα ή Πιστωτική β) Μέσω Paypal /Viva Αλλαγές: Τους χρόνους που έχουμε για Ελλάδα και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Εξωτερικό:

Τα έξοδα αποστολής  είναι 19.9 ευρώ για το εξωτερικό.

η αποστολή γίνεται με UPS ή FEDEX

*  σε περίπτωση που κατα την ογκομέτρηση η χρέωση ειναι διαφορετική θα ενημερωθεί ο πελάτης με email για το κόστος των μεταφορικών

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ( / της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω PayPal ή Viva Payments.